Hakkında

 
 

 

MERHABA ;

Doktorun Gezi Rehberi” inden selamlar ..

Turistik gezilerve  bir doktor..  anılarını paylaştığı bir gezgin blog’u..

Ve alan adı .. Neden bu isim?

Fırsat buldukça gezen, mesleği tıp doktoru olan bir kişiyim. Turistik gezilerim sonrası eve dönüşümde eş dost ve arkadaşların ifadesi ile : “doktorum gezip gördüğün yerlerdeki yedik içtiklerin senin olsun da, bize birde gördüklerini anlatıver”  demeleri…Her birine ayrı ayrı belge sunumları, dil dökmeler vs.. Bende, gezi anılarımı-deneyimlerimi yazıya dökerek bu isim ile özdeşleşmiş bir isim ile blog hazırlayıp karşınıza çıkıverdim..

Doktor’dan satılıklar (özellikle araçlar) oluyor da, başka bir sunum olmuyor mu? Alın size “Doktor’dan Gezi Rehberi”..Hemde ücretsiz..

Kolay ulaşılır ” menü içeriğimiz ile “, gerektiği kadar ve anlaşılabilir konu içeriklerini bundan sonra  yenileyip güncellemeye başladığım yeni sayfamdan takip edeceksiniz..

Yeni rehber adresimiz ;  “Doktorun Gezi Rehberi” …

WordPress kaynaklı eski (şu anki) web alanımız da aktif kalacaktır. Ancak yeni gezi yazıları ve güncellenmiş içerikleri yeni rehberde bulacaksınız!

Özellikle görsel sunum ve içeriklerin bulunduğu gezi alanlarını sosyal medyadan (facebook) / (instagram)  izleyin..

Bu vesile ile ; beni profesyonel gezi rehberi yada konunun uzmanı olarak sakın algılamayın!..Hatalarım, eksik bilgi paylaşımlarım ve farkında olmadan yanıltıcı yönlendirmelerim olabilir. Olursa da affola..

Sağlıklı ve Verimli, Mutlu – Ekonomik, İyi Anılar bırakan Geziler Sizlerin olsun …

 

( Amatör Gezgin & Doktor)

gezgin

 

 

Dr.Kaya Çulha ( Doktorun Gezi Rehberi,  web editörü )

Mart 2019 , Ankara

 

 

 

– Sayfa Başına Dön –

 

 

Hakkında” üzerine 2 yorum

Yorum bırakın